تاریخچه تولید ماکارونی در جهان

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
کشور ایتالیا به عنوان موطن اصلی ماکارونی محسوب می­شود. لیکن مدارک موجود نشان می­دهد تولید ماکارونی هم زمان با ایتالیا در چین یا ژاپن نیز توسعه یافته است. محصولات خمیری برای اولین بار در 800 سال پیش در ایتالیا تولید گردید. برخی پایه گذاری صنعت ماکارونی را به مارکوپولو نسبت می­دهند که ضمن سفر به شرق با چگونگی تهیه­  این محصول آشنا شده پس از بازگشت به موطن آن را برای اولین بار به دربار ایتالیا معرفی نموده و یا بنا به روایت از کتابچه منتشره از مؤسسه­ ملی ماکارونی ایتالیا، هنر ساخت ماکارونی متعلق به یک فرد چینی است
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 9487 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 3

حجم فایل:21 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل