رنگ کارامل

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی

رنگ کارامل (E150) از طریق گرم کردن کنترل شده قند، به ویژه شربت گلوکز DE (معادل دکستروز) بالا تولید می‌شود. گرم کردن مستقیم قند کارامل ساده تولید می‌کند که بیشتر برای خواص طعم‌دهندگی استفاده می‌شود تا رنگ تیره آن، اما با حرارت دادن قندهای مختلف در حضور یک کاتالیزور، رنگ‌های تیره‌تری به دست می‌آید و با استفاده از قندها و کاتالیزور‌های مختلف می‌توان کارامل‌هایی با خواص متفاوت تولید کرد.

در این مطلب به بررسی فرایند تولید، ویژگیهای انواع کارامل و کاربردهای مختلف آن پرداخته شده است.
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 9467 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 3

حجم فایل:19 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل