ابزارهاي كنترل كيفي مواد غذايي

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
استاندارد نظمي است مبتني بر نتايج استوار علوم ، فنون وتجارب بشري در رشته اي از فعاليتهاي عمومي كه به صورت قواعد، مقررات و نظام‏نامه و به منظور ايجاد هماهنگي و وحدت رويه، توسعه تفاهم، تسهيل ارتباطات، صرفه جويي در اقتصاد، حفظ سلامت و گسترش مبادلات بازرگاني داخلي و خارجي به كار مي رود. به طور كلي استاندارد به معناي قانون، قاعده، اصل و ضابطه مي‏باشد. حركت در جهت ارتقاء امور فني، صنعتي و اقتصادي در جوامع بشري نيازمند استاندارد است. تدوين و تنظيم استانداردها در سراسر جهان توسط موسسات و مراكزي تحت عنوان “موسسات و مجامع استاندارد” و امور مربوط به استانداردكردن توسط گروهي از افراد ذينفع و علاقه مند و با در نظر گرفتن موارد عمومي و يا فني مورد نظر به صورت تدوين يك يا چند استاندارد صورت مي‏پذيرد. البته ممكن است تدوين استانداردها در سطح ملي توسط موسسات دولتي و يا با همكاري بخشهاي خصوصي صورت پذيرد. در این تحقیق به بررسی موارد ذیل میپردازیم:1)     MSA  2)       FMEA (ﺗﺠﺰﯾﻪ و ﺗﺤﻠﯿﻞ ﻧﻘﺺ و آﺛﺎر آن)3)       SPC (کنترل آماری فرایند)4)     QFD (ﮔﺴﺘﺮش ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮐﯿﻔﯿﺖ)5)      APQP (ﻃﺮح رﯾﺰي ﭘﯿﺸﺮﻓﺖ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻣﺤﺼﻮل)6)      COQ (ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻫﺎي ﮐﯿﻔﯿﺖ)7)      DOE (طراحي آزمايش‏ها)
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 6784 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 5

حجم فایل:40 کیلوبایت

 قیمت: 18,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل