اندازه گیری ویژگی‏های رئولوژیکی خمیر با دستگاه فارینوگراف

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
     کیفیت پخت فرآورده‏هاي آردي با ویژگی‏های رئولوژیکی خمیر مرتبط مي‏باشد. در حقيقت بحث رئولوژی در تولید محصولات آردي موضوعی گسترده و پیچیده است كه به منظور ارزيابي كيفيت اين فرآورده‏ها از دستگاه‏ها و ابزارهای تجربی مختلفي براي استفاده می‏شود. در این تحقیق به بررسی موارد ذیل پرداخته میشود:1) اساس کار فارینوگکراف2) طرز کار دستگاه فارینوگراف3)تفسیر منحنی فارینوگرام4) تقسیم بندی آردها بر اساس عملکرد فارینوگراف5)فاکتورهای موثر بر منحنی فارینوگراف
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 6933 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 7

حجم فایل:416 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    doc